28 augustus

Hey allemaal!

Het is lang geleden he? Ik ben gisteren teruggekomen van mijn vakantie in Frankrijk. We hebben een hele toffe vakantie gehad, volgende week ga ik er meer over vertellen. Vandaag twee weken geleden kwam ik terug van scoutskamp en de dag erna vertrokken we op vakantie. Ik had gehoopt genoeg tijd te hebben om nog een blog post te schrijven, maar dat had ik niet. Nu heb ik gelukkig wel weer tijd voor mijn blog en ga ik weer een paar blog posts schrijven voor jullie!

Ik wil eventjes weer terug naar scoutskamp, want ik ben een paar dagen langer op kamp geweest! Omdat ik leidster ben geworden! Vanaf nu mag ik dus helemaal zelf kiezen wat we gaan doen op zaterdagnamiddag (samen met mijn medeleiding uiteraard) en ga ik me amuseren met de leidingsgroep. Ik mag nog niet zeggen van welke groep ik leiding word, over twee weken is het de startdag en dan moeten alle leden uitzoeken wie hun leiding word. Ik heb er heel veel zin in!

Donderdag begint school terug, mijn laatste jaar op de middelbare school! Naast het eindwerk, seminaries, zware taken en toetsen, heb ik dit jaar mijn galabal, sinterklaasshow (de zesdes organiseren dit altijd), Chrysostomos vieren … En de zesdesreis! Wij gaan naar Slovenië, Kroatië en Venetië. Het wordt dus een zwaar en tof schooljaar.

Het zijn nog een paar dagen vakantie, daar ga ik nog van genieten. Mijn kamer eens opruimen, misschien nog gaan zwemmen als het nog mooi weer is, een boek lezen (Girl Online: On Tour van Zoe Sugg ben ik aan het lezen), schrijven voor mijn blog … Wat gaan jullie nog doen? En wanneer beginnen jullie met school, ook 1 september?

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s