Favoriete beautyproducten

IMG_0473

In de zomer hou ik van frisse geurtjes en weinig make-up op je gezicht. Ik deel met jullie mijn 3 favoriete beautyproducten van deze zomer. Ik gebruik in de zomer alleen make-up als ik ’s avonds ergens heen zou gaan, maar voor de rest vind ik het niet nodig. Lees verder om meer te weten over mijn favoriete producten deze zomer!

IMG_0489

Soak Opera Bath Soak and Shower Cream van Zoella Beauty is een zeep en kan je in je bad gieten. Hij heeft een frisse geur en een toffe verpakking!

IMG_0494

White Musk Libertine Eau de Toilette van The Body Shop is een hele goede aankoop vind ik. Het is een fris geurtje die de zweetgeuren een beetje kan verdoezelen (ik zeg nu weer “fris geurtje”, maar daar bedoel ik dus een zachte, luchtige geur mee, daar hou ik van in de zomer :)). Volgens The Body Shop heeft deze Eau de Toilette de geur van Turks fruit, orchidee en slagroom.

IMG_0505

Deze dagcrème van Nivea gebruik ik al twee jaar, ik heb onlangs deze nieuwe pot gekocht. ’s Ochtends doe ik enkel deze crème op mijn gezicht, zo blijft mijn huid gehydrateerd. In deze blog post heb ik er al veel over verteld, dus het zou stom zijn om het allemaal opnieuw te vertellen. ;)

Je hebt nu wel door dat ik in de zomer het liefst frisse geurtjes heb en een gezond, naakt gezichtje. Welke beautyproducten gebruiken jullie deze zomer? Welke zijn jullie favorieten?

Liefs, Lisa x

P.S.: Je kan mijn blog volgen via Bloglovin’.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s