Mijn zomer to do’s

Je hebt zoveel plannen voor de zomer, zoals je kleerkast helemaal opruimen of een barbecue organiseren voor je vrienden, maar dan zit je toch iedere avond voor de tv een film te kijken met een zak chips. Zo gaat het bij mij toch ongeveer. Ik heb wel al veel gedaan deze zomer, maar nog niet echt iets dat ik in mijn hoofd had om te doen. Aangezien ik nog lang thuis ben, met een lege agenda, ga ik al mijn plannen of doelen (hoe je het ook wil benoemen) hier op een rijtje zetten.

fotoalbum vullen & fotokader veranderen

Ik heb (jawel) een jaar geleden een fotoalbum gekocht in de Hema met de bedoeling die vorige zomer helemaal vol te plakken. Dat is dus mislukt. Deze zomer heb ik een nieuwe kans, dus die grijp ik met beide handen. Mijn mama heeft vroeger wel vier fotoalbums volgeplakt over mijn leven, dus ik ga verder waar zij is gestopt.

Daarnaast heb ik een groot fotokader hangen boven mijn bed waar 21 foto’s in kunnen. De foto’s moeten eens vervangen worden, want ik kijk al een paar jaar op dezelfde foto’s.

10k lopen

In mijn vorige blogpost vertelde ik al dat ik ben begonnen met lopen. Begin oktober is er een loopwedstrijd waar ik aan mee wil doen. Je kan aan de 5, 10 of 15 kilometer meedoen en ik kies voor de 10 kilometer. Vijf gaat al vlot en ik kan nog veel trainen, dus dat moet wel lukken. Ik wil dus tien kilometer kunnen lopen op mijn eigen tempo en aan één stuk.

 

IMG_9045

 

lezen lezen lezen

Op mijn kamer heb ik een klein boekenkastje en een boekenmand. In de mand zitten de boeken die ik al gelezen heb en in het kastje de boeken die ik nog moet lezen. De meeste boeken heb ik al heeeeel lang. Tijdens het schooljaar is het moeilijk om een boek te lezen, want ik moet verplichte boeken lezen. Deze zomer wil ik minstens drie boeken hebben gelezen.

cinema

Omdat ik heb geholpen op de receptie van de zesdejaars op school heb ik een cinematicket gekregen. Als het dus eens slecht weer is, dan ga ik naar de cinema! In de zomer komen er meestal wel toffe films in de cinema. Ik wil graag Bad Neighbours 2 kijken. Finding Nemo en Me Before You heb ik al gezien (anders stonden ze ook op mijn lijstje). Dat zijn twee mooie films!

 

IMG_20160327_194736

 

foto’s maken (bij zonsondergang)

In mijn stad organiseren ze nu een fotowedstrijd waarbij je de stad in een seizoen moet fotograferen. Ik wil graag meedoen en ik denk dat ik de winter kies (met de sneeuw) of de herfst (de bladeren). Deze zomer wil ik dus eerst eens zoeken naar mooie plaatsen in de stad. Op vakantie zullen we waarschijnlijk mooie stadjes tegenkomen en prachtige natuur, dan zal ik mijn camera ook vaak in mijn handen hebben. Ik wil dus veel oefenen, zodat ik steeds beter word in het maken van foto’s.

Ik zal jullie tussendoor laten weten hoe het staat met mijn lijstje, wat ik al gedaan heb, waar ik mee bezig ben… Dit lijstje had ik beter in het begin van de zomer gemaakt, maar ik heb nog genoeg tijd! Laat in de reacties weten wat jouw doelen zijn, ik ben benieuwd!

Liefs, Lisa x

P.S.: Je kan mijn blog volgen via Bloglovin’.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s