Twee jaar blogplezier!

Twee jaar geleden plaatste ik een kleine blogpost waarin ik me in een of twee zinnetjes voorstelde en zo begon een blog met een hele reeks aan blogposts. Ik heb 22 fotodagboeken geplaatst, waarin jullie een glimp konden opvangen uit mijn leventje, ik heb alle prulletjes die ik gekocht heb met jullie gedeeld, ik heb periodes gehad waarin ik veel artikels schreef en ook periodes waarin er soms eentje online kwam of helemaal niets. Bij ieder artikeltje waren er lezers die het een ‘sterretje’ gaven, soms verscheen er een lieve of toffe reactie. Dankjewel allemaal, ik vind dat geweldig!

IMG_8119

Het zijn al twee toffe lisalikesjaren geweest en ik ga zeker voor nog meer lisalikesjaren! De afgelopen twee maanden heb ik niets meer geschreven, sinds de paasvakantie denk ik. Vandaag is de zomervakantie begonnen, ik heb voormiddag mijn resultaten gekregen en ik ben tevreden. :) Dus nu heb ik tijd zat om hier terug wat leven te creëren! Ik wens jullie allemaal een hele toffe en hopelijk warme zomer toe! (Nu ga ik even iets lekkers eten om die 2 jaar te vieren, want eten is altijd een feest!)

Liefs, Lisa xxx

Advertenties

3 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s