A few new things

Hallo! Fijn dat je er weer bent! Dit is maar een korte blogpost waarin ik laat zien wat ik heb gekocht toen ik in de paasvakantie ging winkelen. Ik heb iets uit de Ikea, de Pull&Bear en de Primark. In de Ikea heb ik een doosje gekocht (dacht ik), maar toen ik het plastiek ervan afhaalde en het opende zat er een iets kleiner doosje in verstopt! Aangename verrassing haha! Klik zeker verder als je wil weten wat ik nog heb gekocht of hoe de doosjes eruit zien! :)

Ikea

IMG_0360

De doosjes! Het voorste doosje is een beetje kleiner dan het achterste waardoor het in elkaar paste. De bovenste delen van de doosjes kan je eraf halen en zoals je ziet zijn ze van hout. Ik heb in het kleinste doosje mijn armbandjes en broches gedaan en in het kleine deel de oorbellen die ik het vaakst draag. In de grotere versie zit al mijn make-up behalve mijn lippenstiften. Mijn dagelijkse make-up of die ik meestal gebruik, liggen in het kleine vak. Ze staan ook leuk op je bureau denk ik of op/in je nachtkastje. Je kan er veel mee doen! Hele handige doosjes voor €9,99. (Dat is veel tekst amai, haha!)

Primark

IMG_0345

Voor €4 kocht ik dit make-up tasje, maar niet om make-up in te doen, het is voor mijn polaroidcamera! Hij past er gemakkelijk in en gaat er snel terug uit. Ik had al een klein tasje, maar dat was altijd een beetje wringen om mijn camera erin of eruit te krijgen. Dit tasje is natuurlijk niet duur en het is heel leuk. Binnenkort ga ik naar Londen met school en neem mijn polaroidcamera uiteraard mee in dit tasje. ;)

IMG_0373

Ik heb in mijn kast alleen maar zwarte en jeansbroeken liggen, nu heb ik dan toch eens een andere kleur. Een kaki broek met aan beide kanten zakken langs de bovenbenen voor €19. Kan ik nog eens nieuwe outfits proberen!

Pull & Bear

IMG_0370

In de Pull & Bear koos ik voor een zwart hemdje met lettertjes op. Ik vind hemdjes de laatste tijd heel leuk en deze past (denk ik) ook wel op mijn nieuwe broek. Dit hemdje kost €12,99.

Een paar leuke dingen gescoord dus! Is altijd leuk natuurlijk ;). Nog een fijne ochtend/middag/avond en tot snel! :)

Hebben jullie leuke dingen gekocht in de paasvakantie of de afgelopen tijd?

Liefs, Lisa x

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s