Fijnste badspulletjes

IMG_0343

Woehoee! Mijn 100ste blogpost! Dat vier ik met een post over beauty, dat is lang geleden. Ik ga graag in bad, met een leuk tijdschrift, een paar kaarsjes en uiteraard een bruisbal van Lush. In deze blogpost vertel ik wat ik gebruik voor een ontspannend bad.

IMG_0324

IMG_0343

IMG_0314

IMG_0310

Wat badzout of een bruisbal en mijn bad ruikt lekker. De bruisballen van Lush vind ik fantastisch, maar ze zijn wel duur. Ze liggen dus meestal vaak lang te wachten voor ik ze gebruik. Ik gebruik natuurlijk ook shampoo, conditioner en zeep om mijn haar en lichaam te wassen. In bad vind ik het ideale moment om een gezichtsmaskertje op te doen. Ik heb een tube waar ik heel lang mee toe kan komen en ik heb ook een paar van die zakjes zeg maar. Na helemaal te verrimpelen in het warme water gebruik ik nog een bodycrème of bodylotion. Het bad loopt helemaal leeg en ik ruik naar bloemetjes (of iets anders)!

Wat gebruiken jullie het liefst in bad?

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s