De ‘N’ van ‘New Balance’

IMG_0096

Deze zwart-witte sneakers van New Balance zullen vanaf nu mijn outfit helemaal compleet maken, de finishing touch. Ze zijn ideaal om uren door de stad te wandelen, in 2016 zal dat Londen zijn! *fashionable in London* 

IMG_0111

IMG_0101

Met hun (ongeveer) 90 euro zijn ze niet goedkoop, maar ik denk dat ze het geld zeker waard zijn. Ik heb ze nog maar pas, maar ik heb al gevoeld dat ze lopen als op wolkjes! Ik ga er zeker veel plezier mee beleven!

Groetjes, Lisa x

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s