Lisalikes: polaroidcamera

IMG_0030

Voor mijn zestiende verjaardag heb ik een babyblauwe polaroidcamera gekregen, de Fujifilm Instax Mini 8. Na lange tijd op mijn verlanglijstje te staan, heb ik hem kunnen doorschrappen. En ik ben er zo content van! De foto’s zijn aan de dure kant en zijn niet altijd even goed gelukt, maar dat vind ik er persoonlijk zo mooi aan. De foto’s zijn ook uniek.

Ik heb mijn camera een mooi plaatsje gegeven in mijn kamer, met wat slingertjes die overbleven van mijn verjaardag. Mijn collectie aan foto’s is nog niet zo groot, om precies te zijn, 5 foto’s. Op het moment dat ik dit schrijf dan toch, want morgen is het oudejaarsavond en mijn camera zal erbij zijn!

IMG_0041

De polaroidfoto’s die je op de foto ziet, zijn getrokken in Oostenrijk vorige week. Ik zou onderaan de foto’s iets leuk kunnen zetten, maar ik ben bang dat ik de foto dan een beetje verpest. Dilemma.

Er zijn zoveel ideeën om je foto’s op een originele manier op te hangen, maar zoveel mensen doen het dat het niet meer origineel is. Momenteel liggen mijn foto’s bij mijn camera, want ik weet nog niet goed waar of hoe ik ze ga ophangen. Ik dacht aan een plaat van de Blokker waar je dan de foto’s in kan doen en confetti bijvoorbeeld en dan kan je het zo ophangen. Of ik doe er iets anders mee. Ik zie wel. Moest iemand nog ideeën hebben, let me know!

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s