Sweet 16 #2015

Het is vandaag 2 januari 2016 en 2015 hebben we achter ons gelaten. Vandaag en morgen blik ik even terug op 2015. Ten eerst wil ik jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! Ik wens jullie veel vreugde, plezier, liefde en vriendschap. In 2015 heb ik vier geweldige steden bezocht, waarvan twee die ik nog nooit eerder had bezocht. Twee van deze vier heb ik met school bezocht, maar dat verandert niets aan hoe tof het was. Maar welke steden?

DSC07349

Parijs, Amsterdam, Rome & Brugge! Parijs & Rome met school, Amsterdam & Rome voor de eerste keer.  Van deze buitenlandse steden zijn al veel foto’s hier voorbij gekomen, maar nog geen enkele foto van in Brugge. Ik heb daar eind november mijn sweet sixteen gevierd met drie vriendinnetjes. Met de trein naar Brugge, superleuke dingen doen en na ongeveer 24 uur terug de trein naar huis. We verbleven in een klein huisje van mijn opa in Brugge.

Na onze aankomst kreeg ik nog cadeautjes voor mijn verjaardag en hebben we heel lekkere spaghetti gegeten! We hebben het huisje ook versierd, maar je kan zien dat de slinger niet bleef hangen. ;)

PicMonkey Colage

Daarna brachten we een bezoekje aan het chocolademuseum (Mmmmm) en hebben we een paar winkels bezocht rond de Grote Markt. Ons avondeten aten we in de McDonalds. (Mmmmm)

PicMonkey Collage

PicMonkey Coage

’s Avonds hebben we ons verkleed en gezongen, inclusief veel snacks. :)

12310501_1171800366180914_467438671176865004_n

Toen we opstonden lag er sneeuw! Superleuk! Die sneeuw was wel al terug weg toen we terugkwamen van de bakker.

12278851_1171799792847638_3080063938394288565_n

Die middag hebben in nog wat in de stad gewandeld en het Belfort bezocht. Boven in het Belfort hebben we het klokkenspel (met onze oren dicht, want het is was heel luid!) kunnen beluisteren.

PicMonkey Cage

PicMonkey Clage

En toen was het weer tijd om naar huis te gaan…

DSC07349

Het was een hele leuke sweet sixteen met hele fijne vriendinnen. Het is een hele verantwoordelijkheid zo alleen op weekend, maar je leert er veel van! Vanaf toen was ik een echte 16-jarige! Tot morgen voor mijn tweede en laatste #2015!

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s