Fijne Kerst!

large

De examenperiode is voorbij en ik ben weer terug van skivakantie, eindelijk terug tijd voor mijn blog! Het is 25 december vandaag en velen vieren Kerstmis vandaag. Terwijl ik kerstliedjes luister, schrijf ik dit artikeltje.

Vandaag heb ik goed uitgeslapen in mijn zacht bedje! Wanneer ik mijn bed uitkwam stond er een lekkere brunch op ons te wachten. Gezellig met het gezin eten op kerstochtend met een mooie kerstboom. Mijn dag is goed begonnen! Deze namiddag gaan we naar onze opa waar met de familie veel lekkers gaan eten en veel cadeautjes geven en krijgen. Mijn nagels zijn al feestelijk gelakt, maar ik heb nog een jeansbroek aan en een paardenstaart op mijn hoofd. Straks dus mijn nieuwe outfit aantrekken, mijn haar stijlen en me opmaken. Ik heb nog een paar uur de tijd, dus ga ik ook mijn kamer opruimen denk ik. Haast heb ik alleszins helemaal niet.

large

Gisterenavond zijn we terug thuis gekomen van skivakantie in Oostenrijk. Er lag geen sneeuw in het dorp, wel op de bergen. We hebben vijf dagen kunnen skiën, maar meestal op valse sneeuw. Ik dacht dat we maar een paar dagen konden gaan skiën, dus ik ben heel tevreden! Niemand heeft iets gebroken, dus ben ik nog meer tevreden, haha!

Ik wens jullie veel vreugde in deze magische dagen! Liefs, Lisa xxx

P.S.: Dit is een geweldig kerstliedje: Happy XMas (War Is Over) – John Lennon

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s