Even tussendoor

IMG_9438

Leg even alles neer waar je mee bezig was en ga rustig zitten, het is tijd voor een tussendoortje. Neem gerust een koekje en een tas warme chocomelk en lees dan even tussendoor dit artikeltje. De titel wil veel zeggen, dit artikel is namelijk iets dat je tussendoor kan lezen, je kan er een tussendoortje bij eten en het gaat over alles wat ik tussen school door doe. ;) Ik heb buiten fotodagboeken niet veel geplaatst de afgelopen tijd en ik wil jullie vertellen wat er momenteel allemaal aan het gebeuren is, waardoor mijn blog niet veel recente berichten meer bevat. Even alles op een rijtje zetten, jullie een stand van zaken geven.

Om te beginnen mijn voornemens voor dit schooljaar, herinner je ze nog? Ze staan in dit artikel. Het zijn er twee, sneller werken en beter plannen. Sneller werken is totaal nog niet geslaagd, soms heb ik echt zoiets van “Kom op, Lisa, nu even goed doorwerken.”, maar dat is meestal doordat het al half 10 ’s avonds is. Dat betekent dus dat beter plannen ook nog niet is gelukt. Jammer, want dan had ik meer tijd gehad voor mijn blog en andere dingen. Dus mijn nieuw voornemen is om deze voornemens te doen slagen! ;) Ik weet nog niet goed hoe het mij kan lukken, maar lets hope dat ik daar snel achter kom!

Nu iets positief! Vorig weekend ben ik naar de Efteling geweest! Inclusief in nachtje in het Efteling Hotel. Dat was heel leuk, we hadden namelijk de Circus Suite en echt, zo’n kamer had ik nog nooit gezien. Ik ga niets verklappen, want zondag kunnen jullie de foto’s zien in het fotodagboek. Zaterdagavond hebben we heel lekker gegeten in het hotel, vooral het dessert was lekker. Dat was namelijk chocomousse met aardbeien, nootjes en stukjes brownie! Het ontbijt was ook zeer geslaagd. Ik had een American pancake op, spek, ei, croissants en nog veel meer! Zondagochtend mochten we het park een halfuur vroeger betreden omdat we verbleven in het hotel. We waren 10 minuten vroeger en er was nog niemand (super tof!). Wanneer het park voor iedereen openging, kwam er een hele stroom van mensen richting de Baron, best creepy om te zien. Een uur lang hebben we attracties gedaan zonder te wachten!

20150912_142834

Wanneer ik terug thuis kom van school, wandel ik tussen het stof en brokstukjes door richting mijn kamer. We zijn onze badkamer aan het verbouwen en niet alleen de badkamer is enorm vuil, heel het huis! Volgende week zou de badkamer klaar zijn en dan kunnen we alles beginnen op te kuisen. Dan kunnen we ons terug wassen! We hebben bij onze opa ons gewassen, dus geen paniek. ;) De douchekraan is wel al aangesloten, dus we kunnen al douchen, maar dat is niet in een propere badkamer.

Dit weekend zal een bruisend weekend worden! Vrijdagavond gaan we met een grote groep (vrienden van mijn ouders en hun kinderen) naar Leuven voor een stadsspel met gps’en en verschillende teams (2 politieteams en 1 bandietenteam, denk ik). Daar heb ik heel veel zin in! Alleen hopen dat het droog blijft! Zaterdag is het de spaghettidag bij ons op school voor de Romereis die in de herfstvakantie plaatsvindt. Ik moet daar ’s middags en ’s avonds gaan werken en daartussen ga ik ook naar de scouts. Zondag is mijn papa jarig en dat gaan we natuurlijk vieren. Volgens mij kwamen er vrienden eten, dus zondag zal nog de rustigste dag worden. Ik heb er veel zin in en dit weekend is ideaal om goed te plannen en door te werken.

Nu weten jullie een beetje meer over mijn leventje momenteel. Laat maar weten of je zo’n artikel leuk vindt of niet, ik vind het wel leuk. Voor mezelf kan ik even orde scheppen in mijn hoofd. Tot zondag!

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s