Souvenirs uit Amsterdam

img_9581

Hallokes! Neem de titel niet te serieus, want de spullen die je in dit artikel zal zien, zijn niet allemaal souvenirs. Jullie weten al dat ik naar Amsterdam geweest en ik heb daar souvenirtjes en andere dingen gekocht (duh). Ik ben een aantal winkels binnen geweest die ik nog niet had bezocht, maar via andere blogs kende. Souvenirwinkeltjes moet je hier niet bijrekenen natuurlijk. In dit artikel laat ik je dus zien wat mijn aankopen van in Amsterdam zijn!

IMG_9612

In een souvenirwinkel heb ik deze mooie magneet gekocht. De kleurtjes vind ik heel leuk! Ik weet niet meer hoeveel hij kostte, maar waarschijnlijk rond de 1 à 2 euro.

IMG_9581

In diezelfde winkel kocht ik deze postkaart. Niet om te posten, maar om aan mijn magneetbord te hangen. ;) Ook hier weet ik de prijs niet meer van.

IMG_9623

Op de bloemenmarkt kochten mijn mama en ik drie van deze doosjes om zelf margrietjes te kweken. Eén van die doosjes was voor mij, dit gesneuvelde doosje dus. (€5 voor 3 doosjes)

IMG_9643

Deze Grease Lightning heb ik in de Lush gekocht! Hij zou puistjes moeten laten verdwijnen en dat doet hij best goed! (€10,15)

IMG_9588

Girl Online van Zoe Sugg heb ik in de Engelse boekenwinkel ‘Waterstones’ gekocht, dat betekent dat dit een Engelse versie is! Ik ben benieuwd naar het boek en of ik het ga begrijpen. ;) (€13,35)

IMG_9649

In de Monki heb ik dit okergele T-shirt gekocht. Heel simpel, dus makkelijk te combineren! (€10)

IMG_9660

Dit T-shirt heb ik ook gekocht in de Monki. Het is een beetje doorschijnend en een beetje crop-top-achtig, maar ik heb een blauw topje voor eronder nog liggen, dus dat komt goed uit! (€10)

De Monki en Waterstones heb ik van Diana van DisforDazzle, meer bepaald van dit filmpje. Er zijn veel leuke winkeltjes in Amsterdam!

Hebben jullie al eens gewinkeld in Amsterdam?

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s