Ready For School – Opstaan & blogplanning

20150822_061117 (2)

Over een week moeten we terug naar school gaan. Heel jammer, maar we hebben nog een hele week om leuke dingen te doen! Buiten die leuke activiteiten gaan we onze schoolboeken halen en boeken kaften, we passeren eens in de Hema (of een andere winkel) voor wat markeerstiften of een nieuwe pennenzak… Deze week staat mijn blog in het teken van terug naar school gaan. Vandaag deel ik enkele tips in verband met opstaan (iedere dag uitslapen wordt verleden tijd) en hoe het zal gaan met mijn blogplanning vanaf 1 september.

Opstaan

♦ Een wekker werkt niet zo goed bij mij de laatste tijd. Ik druk namelijk op snooze in mijn slaap, daarna word ik half wakker en meestal val ik dan terug in slaap, zelfs al staat het volume op maximum. Als je dit probleem ook hebt, dan raad ik aan om je gsm als wekker te gebruiken en hem ergens in je kamer leggen zodat je uit je bed moet om hem af te zetten. Je kan je wekker zelf natuurlijk ook verplaatsen. Dan ben je je bed uit en heb je waarschijnlijk al je licht aangedaan, minder kans dat je terug in slaap valt!

♦ Als je dan eenmaal wakker bent, moet je wakker blijven. Het eerste wat ik doe is mijn gezicht wassen met koud water of naar het toilet gaan als het dringend is ;). Als de slaap uit mijn ogen is gewassen, is het makkelijker om niet terug in slaap te vallen. ;)

♦ Wat rustige muziek opzetten en de ochtend is begonnen!

IMG_8119

Blogplanning

Vanaf volgende week zullen er geen drie artikels per week meer verschijnen, maar 1 à 2 artikels. In het begin zal 2 artikels haalbaar zijn, maar vanaf dat ik meer moet doen voor school zal dat vaak 1 artikel per week zijn. De dagen waarop die artikels online komen zijn natuurlijk donderdag en zondag. Wanneer het maar 1 artikel per week is, komt die op zondag online.

Op zondag kan je om de twee weken nog altijd een fotodagboek bekijken, maar mijn nieuwe rubriek ‘Lisalikes:…’ gaat niet om de twee weken zijn. Deze rubriek zal telkens de tweede donderdag van de maand online komen.

Ik wens jullie allemaal veel succes dit schooljaar en met opstaan ;)!

Wat doen jullie om makkelijk uit je bed te geraken?

Liefs, Lisa x

Advertenties

2 comments

  1. Ik vind het soms ook erg lastig om ’s morgens uit bed te kunnen komen, vooral nu het zo koud is! Maar ik probeer dan aan iets leuks te denken wat ik daarna kan gaan doen (lekker ontbijten bijvoorbeeld). Dus als een soort beloning haha, daardoor krijg ik wel wat meer motivatie. :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s