Lisalikes: kamperen

regenboog

Hallo! Normaal gezien kwam deze “Lisalikes:…” vorige donderdag online, doordat dat niet lukte komt hij vandaag online! Deze keer gaat het over kamperen, iets wat ik met de scouts in totaal een dikke twee weken per jaar doe en in de zomer met mijn vriendinnen in de tuin. Ik vertel jullie wat ik er zo fijn aan vind en wat ik in de toekomst nog wil doen rond kamperen.

Met de scouts slapen we in grote tenten waar we met de hele groep in kunnen slapen. Op de eerste foto (afkomstig van de site van mijn scouts) zie je zo’n tenten. Ik vind het geweldig om op kamp te gaan, zelf je eten maken, kampvuurtjes, ravotten in het bos, hout zoeken… Ik amuseer me altijd te pletter!

campingcar

Als ik in de tuin kampeer is dat in een klein tentje voor 2 personen en slaap ik op een luchtmatras in mijn slaapzak. Ik heb ook al in een camping car geslapen en dat vind ik ook heel tof! Ik zorg dan niet voor mijn eigen eten zoals op kamp en ik ga geen hout zoeken, maar ’s avonds maken we wel een kampvuurtje (met het hout dat we thuis hebben liggen).

Ik zou graag eens naar een mooi natuurgebied gaan, inclusief bergen en op tocht gaan met de tent! Zelf voor je eten zorgen en overleven in de natuur, dat lijkt me heel leuk! Of op een camping met de tent in plaats van een bungalow. Ik vind kamperen fijn omdat het wat avontuurlijker is en heel leuk!

Hebben jullie al eens gekampeerd?

Liefs, Lisa x

Advertenties

2 comments

  1. Ik hou ook van kamperen! Ik heb ook op scouting gezeten en op kamp gaan met scouting is echt geweldig. Lekker vies worden enzo. Ik heb ook eens gekampeerd in de bergen van Oostenrijk met een grote groep. Dat is echt heel erg leuk, je staat op en je wandelt zo met zn allen een prachtig gebied in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s