Favourite books!

IMG_9045

Hallo! Misschien wisten jullie dit al, maar ik vind boeken lezen heel leuk! Op vakantie aan het zwembad, is mijn favoriete locatie om een boek te lezen. ’s Avonds in mijn bed onder een dekentje is ook goed ;) Ik heb een paar boeken liggen die ik nog graag wil lezen en er zijn boeken die ik niet heb, maar ook graag wil lezen. Ik heb dus ook mijn favoriete boeken en boeken die ik minder fijn vond. Vandaag gaat alle aandacht naar mijn favoriete boeken!

 

IMG_9017

IMG_9023

John Green is echt mijn favoriete schrijver van het moment! Een weeffout in onze sterren mag zeker niet ontbreken in dit artikel, want hij is zo goed! Het boek en de film zijn allebei goed en ik heb ze beide in huis! Mooi verhaal en mooi geschreven!

IMG_9015

IMG_9027

Paper Towns van John Green is zo goed als Een weeffout in onze sterren! Ook weer een heel mooi verhaal én goed geschreven. *John Green, you’re awesome!* Ik ben enorm benieuwd naar de film!

IMG_9029

IMG_9034

Iets oudere boeken, maar de reeks Percy Jackson en de Olympiërs van Rick Riordan hoort echt thuis bij mijn favorieten. Ik heb enkel het eerste boek, dus alleen dat boek staat op de foto. Ik ben fan van deze reeks omdat het over de Griekse mythologie gaat, maar in een nieuw jasje gestoken. Mijn interesse voor de Griekse mythologie is groot, dus deze boeken vond ik heel fijn!

IMG_9036

IMG_9040

Deze keer geen echt verhaal-boek, maar een boek met vele tips. How blogs work van Stephanie Duval is een heel handig boek voor bloggers! Ik heb er veel uitgeleerd en raad hem zeker aan.

IMG_8999IMG_9043

Lezen jullie ook graag boeken? Wat zijn jullie favoriete boeken?

Liefs, Lisa x

Advertenties

4 comments

  1. Heeey, ik ben een nieuwe blog gestart (beatsofourmind.blogspot.nl) en ik neusde wat rond, en zo kwam ik op jouw leuke blog terecht! Ik ben echt een leesfreak en paper towns wil ik ook nog graag gaan lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s