Hoera! 1 jaar lisalikes! + Zomercollage

2

1 jaar lisalikes! Whaaa! Juist een jaar geleden zette ik mijn eerste artikeltje online en bijna twee maanden later kwam mijn tweede artikel online, ondertussen plaats ik er drie per week en heb ik meer lezers dan een jaar geleden. Deze blogpost is ook nog eens mijn 60ste! Een dikke dankuwel voor iedereen die mijn artikeltjes leest en iedereen die een reactie achterlaat! Jullie zijn TOP, GEWELDIG, FANTASTISCH, want zonder jullie was mijn blog niet zoals het nu is! Om dit te vieren heb ik mij creatief beziggehouden met M&M’s, er foto’s van gemaakt en dan heb ik ze allemaal opgegeten, mmm… De volgende drie foto’s zijn daaruit ontstaan!

IMG_8273

IMG_8281

IMG_8276

Ik voeg nog iets toe aan deze blogpost, omdat hij anders nogal aan de korte kant is, namelijk een collage van zomerse foto’s. Ik maak steeds aan het begin van ieder seizoen zo’n collage en tot nu toe vind ik deze het leukst door alle frisse kleuren en prachtige beelden. Alle foto’s heb ik gezocht en gevonden op weheartit.com en deze foto’s staan ook in mijn ‘Summer’-collectie. Geniet van de foto’s, want ze zijn heel mooi!

PicMonkey Collage

Geniet van de warme temperaturen! (En smeer je goed in tegen de zon!)

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s