Sunny Days-Proof

PicMonkey Collage

Hallo! Deze week begint de zomervakantie officieel! De meesten hebben leuke activiteiten gepland, zoals een uitstap naar de zee of naar de stad. Op het vlak van verzorging en beauty zijn er een aantal producten die altijd handig kunnen zijn om mee te nemen of op voorhand te gebruiken of gewoon voor een dagje thuis. Deze producten heb ik even op een rijtje gezet voor jullie. Dus als jullie iets leuk gepland hebben op een warme zomerdag, vergeet dan zeker deze producten niet!

IMG_8165

Ten eerste zonnecrème, heel belangrijk! Er als een reusachtige kreeft bijlopen is niet echt aangenaam en wat dit allemaal ook nog eens doet met je huid is nog onaangenamer! Meerdere keren per dag insmeren is dus de boodschap.

IMG_8184

Okselvijvers zijn ook niet aangenaam, spuit dus wat deodorant ’s ochtends en neem hem ook mee in je tas. Een spuitflesje of een roldeodorant, met of zonder geur, er is genoeg keuze in de winkel!

IMG_8202

Ook je lippen kunnen tegen de zon worden beschermd. Ik weet niet of de Babylips en de Eos lippenbalsems deze functie hebben, maar de balsem van UV die je kan zien, is speciaal voor in de zon. Over het algemeen zijn lippenbalsems best aangenaam. Je kan er tegenwoordig veel vinden met zomerse smaken.

IMG_8215

Waarschijnlijk loop je rond in een rok, een kleedje of een short als het meer dan 25 graden is. Smeer dan je benen niet alleen in met zonnecrème, maar ook met een bodylotion, zo zullen ze er nog beter uitzien! ;) Je hebt ook weer keuze uit eindeloos veel geuren!

IMG_8232

Een handcrème gebruik je misschien liever bij koudere temperaturen, maar je handen doen veel voor je dus verwen ze zo soms eens met een handcrème die ruikt naar aardbeien of mango of appeltjes…

IMG_8243

Een fel kleurtje op je nagels en je kan de deur uit! Rita Ora heeft samengewerkt met Rimmel en er staan nu prachtige lakjes in de winkel voor ongeveer 4 euro! En de bloemetjes op de verpakking maken het helemaal af!

Deze producten zijn natuurlijk niet verplicht. Het zijn dingen die mij handig lijken deze zomer en je kan er wat inspiratie uit halen.

Welke producten zijn onmisbaar voor jullie op een warme zomerdag? 

Liefs, Lisa x

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s