Summer ready?

large

Hallohallo! Gisteren heb ik mijn laatste examen gemaakt, yay! Ik moet nog twee keer even naar school gaan, maar ik kan eigenlijk al zeggen dat ik vakantie heb! Joepieee! Gisterenavond heb ik al mijn boeken al opgeruimd en andere schoolspullen. Vandaag neem ik nog even mijn kamer onder handen en ruim ik op, zodat ik met een frisse kamer de zomer kan beginnen! Ook mijn blog wil ik “summer ready” maken. Lees even verder als je wilt weten wat ik hiermee bedoel ;)

In de zomer heb ik natuurlijk veel meer tijd, omdat ik niet moet leren of taken moet maken of andere verplichte dingen moet doen… Hierdoor kan ik natuurlijk meer dan twee artikels per week plaatsen, dus er gaan drie artikels per week komen! De dagen waarop deze artikels online gaan komen zullen dinsdag, donderdag en zondag zijn.

Zoals altijd verschijnt om de twee weken een fotodagboek op zondag en voor de rest ga ik proberen verschillende onderwerpen aan bod te laten komen. Ik heb een klein notitieboekje waarin ik altijd ideetjes noteer en die ga ik zeker proberen uit te werken. Vandaag heb ik niets gepland, dus ik ga al aan de slag voor mijn blog!

Hopelijk hebben jullie er plezier in mijn artikels te lezen! Dan kunnen we nu beginnen aan een fantastische zomer!

Have fun today!

Liefs, Lisa x

Afbeelding van weheartit.com.

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s