Fotodagboek #12

PicMonkey Collage

Hallo! Hoewel het examens zijn, heb ik enkele leuke foto’s voor jullie en je merkt aan mijn foto’s dat de zomer gaat beginnen! Ik moet nog één examen maken en dan heb ik vakantie, joepieee! Ik kijk er heel hard naar uit en heb al enorm toffe activiteiten op de planning staan. Maar nu nog even studeren en dit artikel voor jullie maken ;) Scrol verder als je de foto’s wilt zien!

20150606_125057

Mijn papa heeft het zwembad opgezet! Summer is coming!

20150612_133430

Mijn vriendin was jarig in de examens, maar op een vrijdag, dus die vrijdagnamiddag ben ik bij haar gaan zwemmen! Het was lekker warm weer en we hebben ons goed geamuseerd!

20150612_203123

Mijn mama gebruikte deze parfum niet zo vaak, dus nu heb ik hem gekregen :) Een fris geurtje!

20150613_154132

 

Buiten studeren met meloen! Mmmm…(part 1)

20150617_124311

Een paar dagen later werden mijn zussen en ik getrakteerd op pannenkoeken! Mmmm… (part 2)

20150617_133904

Femke van Younique.nl had een leuk artikel met zomerse wallpapers! Heb het onmiddellijk ingesteld!

20150619_171114

Confettichocolade tijdens het studeren, ziet er goed uit he!? Mmmm… (part 3)

20150620_151846

Mijn mama is gisteren naar de winkel geweest en heeft ijs, watermeloen, chocolade en Arizona gekocht! Heeeerlijk! Thanks mum! <3 Mmm… (part 4)

Dat waren de foto’s, de volgende keer zullen er nog meer zomerse foto’s zijn, want vandaag begint de zomer! Jeeej! Tot snel!

Hebben jullie al geweldige plannen voor de zomer?

Liefs, Lisa x

(P.S.: Ik moet dit vermelden, want het was zo grappig! Ik heb gisteren heliumlucht uit een ballon geblazen en daarna gesproken, je kent het waarschijnlijk wel want veel mensen doen het en het was ZO grappig! Oke dat moest ik nog even zeggen ;) Het is wel gefilmd.)

Advertenties

2 comments

  1. Yay, wat lief dat je mijn blog hebt benoemd. Superleuk om te lezen dat je zo blij bent met de wallpaper! Enne: wat heerlijk dat het zwembad bij jullie al uitstaat. Hopelijk gedraagt het weer zich snel alsof het écht zomer is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s