Fotodagboek #11

fotodagboek11

Hallo! Ik heb niets meer geplaatst op mijn blog sinds mijn vorige fotodagboek doordat de examens eraan komen, maar wees gerust ik heb vandaag voor jullie mijn volgende fotodagboek! En na de examens heb ik veel tijd om aan artikels te werken, yaay! Deze keer zijn het niet veel foto’s, maar studeren is jammer genoeg niet zo fotogeniek ;) 

20150526_225535

Ik las eindelijk het laatste boek uit van de reeks Percy Jackson en de Olympiërs. Aanrader als je geïnteresseerd bent in de Griekse mythologie!

20150528_122158

Voor een opdracht voor school maakte mijn vriendin een prachtige tekening gebaseerd op het boek If I Stay! Vinden jullie het ook mooi? Laat het weten in de reacties, ze zal het zeker waarderen!

20150529_205538

Ik downloadde eindelijk Spotify! Veel handiger om muziek te luisteren en op te slaan dan youtube!

20150604_182453

Heb al de Disneyliedjes gevonden!

20150605_165316

Mijn nieuwe zomerjas van Zalando was aangekomen! Momenteel heb ik hem niet nodig, want het is veel te warm haha. Hopelijk koelt het terug wat af en kan ik hem dragen! Ik denk dat nog een artikel maak waarin ik hem uitgebreid laat zien ofzo… ik ga er nog eens over nadenken ;)

20150605_181654

Vorige vrijdag was het zo warm, dat we zijn gaan zwemmen bij een vriendin na school (dezelfde vriendin van die tekening). Na het zwemmen lekker veel ijs gegeten met aardbeien, mmmm…

20150606_125057

Gelukkig dat we vorig weekend ons zwembad hebben opgezet, want met dit weer is ‘afkoelen’ onze beste vriend!

Dit waren alle foto’s al, maar jullie moeten met dit warme weer niet te veel achter je computer zitten, dus ga maar snel bruinen! Beginnen jullie deze week ook al met examens? Ik wens iedereen alvast veel succes!

Geniet van de stralende zon!

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s