35 dingen die zéker op mijn bucket list staan!

Ik ben terug van Parijs! Het was fantastisch! Volgende week zien jullie alle foto’s in mijn fotodagboek, ik kijk er al naar uit om die ineen te steken! De voorbije weken kwamen er vooral beauty gerelateerde artikels tevoorschijn, daarom ga ik vandaag een heel andere richting uit. Zoals jullie al aan de titel konden zien, krijgen jullie dé do’s die op mijn bucket list staan voorgeschoteld. Ik heb simpele, maar ook moeilijkere dingen uitgezocht, waar jullie inspiratie uit kunnen halen of het gewoon leuk vinden om te lezen! Scrol snel verder om te weten wat ik wil doen voor ik dat niet meer kan doen…

Een bucket list is een lijst met alles wat je zou willen doen voor je sterft. In een boek (Gewoon Joy) dat ik een tijdje geleden heb gelezen, staat zo een lijst met enorm veel dingen in, maar helemaal geen moeilijke! In films worden soms ook bucket lists gebruikt, dan denk ik bijvoorbeeld aan de film ‘Now is Good’. Dit zijn dus de 35 DO’s die zeker op mijn bucket list staan en waar jullie inspiratie uit kunnen halen! Ik begin met de simpelere dingen, die ik eigenlijk gewoon wil kunnen in het leven.

1) Met doven leren spreken, gebarentaal dus. Het lijkt me geweldig als je dat kan! Of met blinde mensen, dan moet je met je vingers communiceren, heel interessant!

2) Zelf je kleding of tassen kunnen naaien, heel creatief! Mijn oma en tante kunnen het, dus zou het mij ook moeten lukken, hoop ik…

3) Alle knopjes van mijn fototoestel begrijpen, om uiteindelijk prachtige foto’s te kunnen maken.

4) Strijken en de was doen, inclusief kleding mooi kunnen opvouwen. Ik zou mijn mama er een groot plezier mee doen!

5) Klusjes zoals een fietsband of lamp vervangen kunnen. Het leven zou veel gemakkelijker worden voor niet alleen mijn papa, maar ook voor mij natuurlijk! Hier zijn nog meer voorbeelden: behangen, schilderen, boren, weten wat te doen als de elektriciteit uitvalt.

6) Een das knopen.

7) Haren knippen.

8) Alle hoofdsteden/belangrijke steden en alle landen van de wereld kennen. En hier in België alle autostrades kennen.

9) Mijn bril goed kunnen poetsen. Ik heb dus een bril, maar altijd als ik hem wil poetsen lukt het maar half…

10) Pannenkoeken met één worp wentelen.

11) Schaken, pokeren, goochelen…

12) Wekelijks sporten (2 tot 3 keer in de week). Sport zoals yoga, hoelahoepen, ropeskipping, buikspieroefeningen…

13) Haha, in het boek waar ik het over had staat: koeien melken. Hoe komt ze er toch op! Maar het is een goeie, ik doe mee!

14) Weten hoeveel … dollar is een euro’s. Of pond…

15) Taarten, donuts… Al de zoetigheden van bij de bakker kunnen bakken.

16) Mijn computer begrijpen en weten wat ik moet doen als hij een melding geeft of als ik iets speciaal moet doen (get it?).

17) EHBO goed kunnen toepassen.

18) Mijn nagels perfect lakken en geduld hebben om het goed te laten drogen.

19) Mijn eigen make-up of nagellak maken.

20) Hartjes, bloemetjes en sterretjes kunnen tekenen.

21) Alle vogels kunnen herkennen en bij naam kunnen noemen.

3

Nu ga ik verder met de dingen die ik zeker eens wil doen!

22) Zwemmen met dolfijnen en dan neem ik mijn vriendin mee, want ze is zot van dolfijnen.

23) Naar een musical gaan.

24) Een project tegen armoede, opwarming van de aarde,… oprichten.

25) Naar de Primark gaan. Ik heb geluk, want 27 mei (denk ik) opent de nieuwste Primark in Hasselt!

26) Achter de kassa werken (mijn kinderdroom komt uit, haha toch niet, het lijkt me wel cool, zo voor even).

27) Vakantiewerk in een dierentuin.

28) Alles wat ik van de wereld wil zien, ook daadwerkelijk zien! In de vorm van citytrips, kampeeruitjes, luxehotels of een kleine caravan…

29) De hoogste berg van Schotland, de Ben Nevis, helemaal beklimmen. Ik ben in 2010 er al op geweest, maar mijn zussen en ik waren nog iets te jong om de top te behalen. Het uitzicht en de natuur is prachtig!

30) Naar de nieuwe kringloopwinkel hier in de buurt gaan.

31) Piano spelen op de markt/in een metro-, treinstation/in een drukke stad/in de winkel… Ergens waar het druk is, zodat de mensen even kunnen stoppen en verdwijnen uit die drukte.

32) Alle boeken van Harry Potter lezen.

33) Naar de Beautyglossparty, Disneyland… gaan!

34) Skydiven, bungeejumpen…

35) In de huid van een journalist kruipen (die op alle awardshows aanwezig moet zijn, hihi).

Dat waren dus 35 dingen die op mijn bucket list staan. Sommige zijn makkelijker, sommige bijna niet mogelijk, maar ik ga mijn best doen! Ik heb nog iets leuk: dit is mijn 50ste artikel! Superawesome!!

Wat staat er zeker op jouw bucketlist?

Liefs, Lisa x

Afbeeldingen van Pinterest.

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s