Top coats on the top!

Vandaag heb ik weer een artikel over nagellak! Beter bepaald over mijn twee top coats. Allebei zijn ze aan te raden, dus vond ik ze ook wel een artikel waard ;). Sluit ook mooi aan bij de lente nagellak, hihi. Top coats dus, er zijn er zo veel, de ene zorgt dat het mooi blinkt, de andere zorgt ervoor dat je je wat glitters op je nagels hebt…

IMG_7711

Ik heb twee top coats, een van Essie en een van de Hema. Ik vind ze beide heel leuk, daarom dat ik ze graag wilde delen met jullie.

IMG_7716

IMG_7714

Deze top coat heet ‘let it shine’. Dat klopt helemaal, want hij laat mijn nagellak echt shinen! Mijn nagellak blijft met deze top coat ook een week lang goed zitten. Hij smeert gemakkelijk en droogt snel. Deze top coat zou ik kopen als je van dat ‘shinen’ houdt! Hij is natuurlijk wel wat duurder, want hij is van Essie.

IMG_7712

Deze top coat heeft een wittere kleur, omdat hij zorgt dat je nagellak heel mat is. Het is een dikke top coat, maar werkt heel fijn. In de Hema kan je hem voor een kleine prijs kopen! Ik vind het matte effect heel leuk staan, maar het moet je wel liggen dat matte.

IMG_7632

IMG_7633

Op mijn ringvinger draag ik geen top coat, op mijn middelvinger de matte en op mijn wijsvinger de ‘let it shine’ top coat. Het is misschien niet heel duidelijk, maar hopelijk kan je het een beetje zien!

Dit was even een snel artikeltje, als jullie dit lezen zit ik in Parijs! Joepie!

Welke top coats vinden jullie leuk?

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s