Lente nagellak!

De zon is volop aan het schijnen en de bloemen zijn aan het bloeien, we laten onze jas soms thuis en we hebben onze dikke sjaal al achter in de kast gelegd! Tijd voor kleurrijke nagellak! Ik heb 5 lakjes gevonden die ik leuk vond voor de lente, pastelkleurtjes en felle kleurtjes. Ik geef vooral de voorkeur aan pastelkleurtjes in de lente en fellere kleuren in de zomer. Dat bepaalt ieder voor zich natuurlijk. Scrol verder als je wilt weten welke vijf nagellakjes ik voor de lente heb gekozen!

IMG_7589

IMG_7591

Dit zijn de vijf lakjes. Twee blauwe tinten en drie roze/rode tinten.

IMG_7597

IMG_7599

IMG_7604

Om te beginnen heb ik dit rode lakje. Het rode neigt naar koraalrood, een frisse kleur rood! Deze lak is van Catrice en ik denk dat hij niet meer te koop is, want hij komt uit de limited edition ‘glamazona’. Ik draag op de foto 1 laagje en dat is ook voldoende. Hij is leuk voor feestjes, denk aan alle communies deze periode ;) en hij past goed bij de bloemetjes!

IMG_7610

IMG_7612

IMG_7614

IMG_7617

Een lichte oranje/roze kleur van essence, nummer 40 (onderkant flesje). Deze lak dekt goed en hij is frisser dan die rode kleur. Het borsteltje van deze essence nagellakjes zijn ook heel handig omdat ze breed genoeg zijn en plat. Veel meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen ;)

IMG_7640

IMG_7652

IMG_7654

Deze lak, ook van essence, komt van de ‘the pastels’ collectie die zeker nog te koop is in onder andere het kruidvat. Dit is de kleur ‘i’m so fluffy’, een pastelroze kleur die er heel lief en zacht uitziet. Je hebt maar een laagje nodig voor een mooi resultaat. Ik denk dat deze kleur ook heel mooi is als je er een matte top coat over aanbrengt, daarover komt binnenkort een artikeltje :)

IMG_7674

IMG_7676

IMG_7684

Deze nagellak van Rimmel uit de collectie van Rita Ora heeft een lichtblauwe, een beetje een babyblauwe kleur. Op de tweede foto is het de bedoeling dat je de naam kan lezen, namelijk ‘853 pillow talk’. Voor deze lak heb je twee laagjes nodig voor hij goed dekt.

IMG_7687

IMG_7696

IMG_7701

Een blauwe (long lasting) nagellak van de Hema, waarvan ik denk dat die ‘834’ het nummer van de nagellak voorstelt. Ik denk dat deze nog verkrijgbaar is in de winkel. Eén laagje is voldoende om deze iets donkere blauwe kleur te verkrijgen.

Ik kan niet veel uitleg geven bij de nagellakjes, want ik weet niet zo goed wat ik allemaal moet vermelden, geef gerust tips in de reacties! Al deze lakjes zijn budgetproof, alleen de lichtblauwe nagellak van Rimmel is wat duurder dan de rest. De lichtere kleuren kan je natuurlijk ook in de zomer dragen en de donkere (de rode en donkere blauwe) kan je ook in de herfst of winter dragen, maar het is wat inspiratie voor deze lente. Je kan ook gaan beginnen spelen met nail art en madeliefjes tevoorschijn laten komen op je nagels!

Welke kleuren dragen jullie graag? En heb je liever pastelkleurtjes of felle kleuren?

Liefs, Lisa x

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s