EOS lippenbalsems

Artikel nummer 45, woohoo! Door een drukke vakantie was er donderdag geen artikel online gekomen, maar komt hij vandaag online. Twee artikels dit weekend om de vakantie af te sluiten ;) Ik ga het hebben over twee lippenbalsems van het merk EOS. Ze zijn tegenwoordig heel populair, maar je kan ze alleen krijgen in Amerika. Via een webshop heb ik ze kunnen kopen en ik ben er heel blij mee! 

IMG_7560

IMG_7563

IMG_7565

Deze twee heb ik gekocht, de lippenbalsem met de donkere verpakking is voor mijn vriendin. Zij heeft me dan ook geholpen om die smaak te beschrijven ;) De lippenbalsems zijn ideaal voor in je handtas en je kan ze gemakkelijk open en dicht doen. Hij is handig om vast te houden tijdens het aanbrengen van de balsem door de “deuk” die je kan zien. De lippenbalsem zelf is een grote geelachtige halve bol.

IMG_7542

IMG_7577

IMG_7585

Deze rozige verpakking met de smaak ‘summer fruit’ is ideaal voor de lente en de zomer! Hij smaakt heel fris en fruitig. De naam ‘summer fruit’ past perfect bij deze smaak! Als het eens een regenachtige dag is en je doet deze smaak op je lippen, dan voel je het zonnetje weer schijnen! De smaak doet me denken aan (water)meloen, perzik, appel,… vooral fruit dat je meestal op zonnige dagen eet!

IMG_7543

IMG_7572

IMG_7571

Dit is de smaak ‘pomegranate raspberry’. Deze lippenbalsem heb ik cadeau gegeven aan een vriendin, zij heeft haar beschrijving van de smaak aan mij doorgegeven: Het is een frisse en zoete smaak. Ook hier proef je de ‘pomegranate raspberry’ heel duidelijk en het smaakt heel lekker op je lippen!

Allebei de smaken blijven zeer lang zitten. Mijn lippen worden heel zacht van de lippenbalsem, maar ik merk niet echt een verzorgende werking, tegen bijvoorbeeld droogheid.

Je kan deze lippenbalsems kopen op de webshop Alice&Jo. Je betaalt per lippenbalsem €5,25. Het zijn veel verzendingskosten, maar hoe meer je bestelt hoe minder verzendingskosten ;) Deze lippenbalsems van EOS zijn zeker hun geld waard!

Heb jij al eens een lippenbalsem van EOS geprobeerd?

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s