Nivea gezichtsverzorging

Hey! Als jullie dit lezen ben ik op kamp met de scouts voor 4 dagen, dus ik zit 4 dagen lang in de buitenlucht zonder wifi of gsm. Dat vind ik heerlijk, vier dagen rust kan ik het misschien ook noemen, maar ik moet wel hard werken en ravotten ;) Ik heb wel voor een artikel gezorgd. Ik ga het hebben over de producten die ik gebruik om mijn gezicht te verzorgen. Het zijn vier producten en ze zijn allemaal van Nivea! 

IMG_7213

IMG_7230

IMG_7332

IMG_7232

De dag start ik met deze dagcrème. Deze crème houdt mijn huid goed in balans, mijn huid is niet te vettig of te droog, ideaal! Hij is niet zo dik, trekt snel in en ruikt fris. Veel heb je niet nodig om je hele gezicht in te smeren, als je te veel neemt, zal hij ook niet snel intrekken. Ik ben heel tevreden over deze dagcrème!

IMG_7307

IMG_7284

’s Avonds moet je altijd je make-up verwijderen, heel belangrijk! Deze twee helpen daarbij. Ik ga eerst meer vertellen over de oogmake-up reinigingslotion en daarna over de 2 in 1 melk & tonic.

IMG_7292

IMG_7295

IMG_7311

Al de belletjes die je in het flesje kan zien komt doordat ik het flesje in alle richtingen heb gedraaid voor de foto en door al die bewegingen zijn er belletjes ontstaan. ;) Doordat de huid rond je ogen gevoeliger is, heb je voor je ogen een andere make-upremover nodig. Zoals je een beetje op het watje kan zien, lijkt het gewoon op water. Deze reinigingslotion heeft geen speciale geur, maar je ruikt natuurlijk wel de geur van de lotion. Hij voelt zacht aan op mijn ogen, maar je moet soms wat meer nemen om al je make-up grondig te verwijderen.

IMG_7298

IMG_7300

IMG_7312

Deze melk & tonic lijkt wat meer op een crème, maar is helemaal niet dik. Hij verwijdert make-up, zuivert en hydrateert mijn huid, zeggen ze op de verpakking. ’s Ochtends kan je hem ook gebruiken, dan zijn alle slaapresten verdwenen! Het aanbrengen van deze melk & tonic voelt zacht en verfrissend, een aanrader!

IMG_7317

Tot slot de nachtcrème!

IMG_7237

IMG_7243

IMG_7323

IMG_7321

 

De nachtcrème is dikker dan de dagcrème. Ook van deze crème moet je niet te veel nemen, want te veel is ook niet goed. Dan kan hij veel moeilijker intrekken. Deze nachtcrème vermindert roodheid, trekkerigheid en droogheid volgens de verpakking en ik ben er mee eens! De nacht is ideaal voor je huid om te herstellen en deze nachtcrème helpt de huid op een positieve manier!

IMG_7346

Zo, dit waren de producten die mij helpen met mijn gezichtsverzorging. Ik gebruik ook een keer in de week een gezichtsscrub, ook van Nivea, tegen puistjes. Je kan deze vier helden in het Kruidvat kopen, maar ook in de supermarkt denk ik. De zon schijnt trouwens volop deze week, dus ik heb deze foto’s buiten gemaakt. Het licht is soms wat donkerder of lichter, doordat de zon soms verdween achter de wolken. Hopelijk blijft de warmte ’s nachts wat hangen, want ik moet in een tent slapen en ’s nachts kan ik het heel koud worden! Andere jaren was het overdag ook zeer koud, maar nu is het bijna 20 graden (dat voorspellen ze toch)! Nog een fijne dag!

Welke producten gebruiken jullie voor jullie gezichtsverzorging?

Liefs, Lisa x

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s