Marc Jacobs | Daisy

Hallo hallo! Ik heb een nieuw parfum of om precies te zijn, een eau de toilette spray ;)! Ik kreeg hem van mijn opa ongeveer een maand geleden, als laat nieuwjaarscadeau. Ik heb het over Daisy van Marc Jacobs. De flesjes zelf al vind ik prachtig, al die bloemen! Alleen al door de flesjes zou ik ze willen kopen, maar ze hebben jammer genoeg een groot prijskaartje. In dit artikel wil ik mijn mening over deze geur in een bloemachtig flesje delen!

IMG_7001

IMG_6949

Het begint al bij het doosje! Daisy betekent madeliefje, dus de madeliefjes zijn natuurlijk zeer toepasselijk. Ze hebben alleen geen gele, maar gouden detail. Het doosje blinkt heel mooi, maar je ziet alle vingerafdrukken, wat wel jammer is. Je kan de ingrediënten ook zien. Er zit 50 ml vloeistof in het flesje.

IMG_6984

IMG_6995

IMG_6991

IMG_6978

Ooh, die bloemen! Ik vind ze geweldig! Het fotograferen van dit flesje was zo leuk, dat ik er heel veel had. Genoeg om jullie te laten zien hoe het flesje eruit ziet. Het is niet zo groot en ziet er heel chique uit, zoals de geur zelf. Het is een frisse geur, maar niet zo fris als mijn andere parfum (Our Moment One Direction). Ik zou hem zelf eerder opdoen naar een feestje, omdat ik hem iets te vrouwelijk en te chique vind voor overdag. De geur doet me ook wel denken aan bloemen en de zon.

Op bol.com kun je hem kopen voor 65, 95 euro. Voor 100 ml betaal je 78, 95 euro. Ik wil jullie graag nog een overzichtje geven van alle andere geuren, waarvan ik de flesjes ook heel mooi vind en benieuwd ben naar de geur! De foto’s hieronder zijn van veracamilla.nl, omdat ze heel mooie foto’s maakt!

PicMonkey Collage

Dit was dan Daisy van Marc Jacobs, terwijl ik dit artikel schreef spoot ik wat door de kamer zodat ik het goed kon beschrijven en ik zal het waarschijnlijk nog een hele dag blijven ruiken! Heerlijk die bloemengeur in mijn kamer! Dus je zal de geur lang blijven ruiken als je hem draagt. Dit is nog maar mijn tweede parfum, omdat ik ook nog maar 15 ben ;) Hopelijk heb ik de geur goed kunnen beschrijven en halen jullie iets nuttig uit deze post!

Welke geuren heb jij al van Marc Jacobs en vind je de flesjes ook zo mooi?

Liefs, Lisa x

P.S.: Je kan me volgen via Bloglovin’!

Advertenties

4 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s