De 3 dingen naar keuze tag

Deze zondag heb ik een tag voor jullie! De laatste tijd kom ik steeds meer tags tegen, wat ik heel leuk vind! Zelf wilde ik graag ook nog eens een tag invullen. De drie dingen naar keuze tag zag ik bij VERSUS A, omdat ik hem tof vond, heb ik voor deze gekozen om in te vullen. Lees verder als je benieuwd bent!

◊ Drie dingen in mijn tas

Ik verander tas even in boekentas, want ik heb meer mijn boekentas bij me dan een gewone tas ;) Drie dingen dus, mijn gsm, mijn pennenzak en muntjes met aardbeiensmaak, want een stinkende adem is niet echt aangenaam.

◊ Drie blogs die ik dagelijks bezoek

Ik bezoek ze niet dagelijks, maar wel vaak: Younique, Teskuh en JenniefromtheBlog. Zij staan ook in mijn artikel met mijn favoriete bloggers!

◊ Drie dingen op mijn bureau

Een gepimpt glas met mijn pennen, notitieschriftjes en geurstokjes!

IMG_6888

◊ Drie favoriete meubels thuis

Deze is misschien moeilijker, maar ik ga voor de zetel, de ideale plek om TV te kijken. En mijn bed en mijn bureaustoel, want ik kan lang slapen in mijn bed en mijn nieuwe bureaustoel kies ik omdat hij fantastisch goed is!

◊ Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg

Lips are movin, Love Me Like You Do en Uptown Funk. Deze stonden alledrie in mijn post over mijn favoriete liedjes.

◊ Drie dingen die ik eigenlijk zou moeten doen

Meer sporten, vanavond op tijd gaan slapen (omdat ik de komende dagen veel zal moeten studeren) en ik wil graag nog eens mijn nagels lakken :D

◊ Drie favoriete fruitsoorten

Ik eet graag kiwi, banaan (het liefst tussen de boterham) en aardbeien (in de zomer)!

◊ Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

Euhm, vooral aan dit artikel op dit moment en dat ik eens naar buiten moet gaan vandaag, een beetje frisse lucht scheppen. Ten slotte denk ik aan mijn examens, want ik heb wel een beetje zenuwen…

◊ Drie vakantiebestemmingen 

Amsterdam, daar wil ik héél graag eens heen! Het lijkt me een prachtige stad! Australië en Amerika (Los Angeles), omdat ik heel benieuwd ben naar hun leefwijze en de grote steden! Deze keer ga ik er meer dan 3 kiezen, want er zijn zoveel vakantiebestemmingen! Dus ik heb nog: Zuid-Afrika, Kreta, Turkije, Indonesië, Peru, Brazilië, Costa Rica, Ierland, Londen, Rome, Griekenland, Noorwegen. En het liefst de hele wereld!

IMG_6894

◊ Drie favoriete quotes

Ik denk dat het deze 3 zijn: “Do what you love, love what you do” & “If you dream it, you can do it” & “Stars can’t shine without darkness”.

◊ Drie favoriete sporten

Dansen heb ik altijd al leuk gevonden en op school hebben ropeskipping en hockey gedaan, wat ik ook wel heel leuk vond.

◊ Drie favoriete blogposts op mijn blog (de afgelopen tijd)

Mijn post over de spullen die ik in Antwerpen heb gekocht! Het zijn enorm goede foto’s geworden en het was zo tof in Antwerpen! Ik kies ook voor deze, want het was een van mijn eerste artikels die veel werd bekeken! Dat was heel tof! En dan kies ook nog al mijn fotodagboeken, want ik vind het heel fijn om te maken. Zo kan ik steeds weer terugblikken naar de voorbije weken. Mijn favoriet is deze, want toen was het vakantie en ben ik naar Antwerpen geweest! :)

IMG_6900

◊ Drie dingen die ik dit jaar wil doen

Een fantastische sweet sixteen organiseren! Ook kijk ik uit naar die van mijn vriendinnen, deze paasvakantie zal het al zover zijn voor een sweet sixteen! :D Iets bereiken met mijn blog, zoals een nieuwe en mooie lay-out en een logo of misschien wel uitgenodigd zijn voor een event of nog groter: een persbureau die geïnteresseerd is in mijn blog! Dat zou wel fantastisch zijn, maar dan moet ik nog hard mijn best doen! Als derde wil ik graag leren skateboarden deze zomer, lijkt me heel fijn!

Dit was dan de tag! Ik vond het heel interessant om hem in te vullen, omdat ik een beetje begon te dromen over reizen en plannen, haha! Als je hem ook leuk vindt, neem hem dan vooral over!

Vinden jullie deze tag ook leuk?

Liefs, Lisa x

P.S.: Je kan mijn blog volgen via Bloglovin’!

Advertenties

6 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s