Cake in een mok + spam je blog!

Hallo! Even een artikeltje tussendoor! De examens beginnen volgende week en dan moeten we dus veel studeren! Tussen dat studeren door eet ik (en vele anderen ook) graag iets lekkers. Tegenwoordig is een cake in een mok heel populair en zijn er vele varianten. Je hebt maar 10 minuten nodig om het te maken en zoveel minuten als je zelf wilt om het op te eten! Ik heb het zelf nog maar 1 keer geprobeerd en het was heel lekker! Daar zie je ook een foto van in fotodagboek #4. Het is dus een leuk recept om tussen het studeren door te maken. Het kan ook geen kwaad om wat extra energie te hebben natuurlijk ;) Ik ga niet beschrijven hoe je het moet maken, want een goede kokkin ben ik niet, dus zal het beschrijven van het recept ook niet goed gaan. Je kan enorm veel recepten vinden op het internet en er zijn ook boeken met recepten. Mijn favoriet (voorspel ik even) is waarschijnlijk de chocoladecake :D Een cake in een mok is dus zeker een aanrader als snel snoepertje tijdens het blokken!

3f488c092252199c64ef841c36abcecd

Omdat het maar een korte post, wil ik er graag nog iets aan toevoegen. Voor een keer mogen de bloggers onder jullie spammen! Iedereen bekijkt graag eens andere blogs en het is ook een bedankje voor jullie, mijn lezers, omdat jullie lief reageren op mijn blog en gewoon mijn blog bekijken! Laat dus gerust een reactie achter met de link naar je blog (of youtubekanaal) en vertel wat meer over jezelf of je blog en waarom je bent begonnen met bloggen, waarom je het graag doet… Ik zal zeker een kijkje nemen, want ik bekijk graag ook eens andere blogs! Ga dit niet doen bij al mijn artikels, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Enkel onder dit artikel is het toegestaan. Dus zet je blog maar eens in de spotlights! :D

Nog een fijne dag!

Liefs, Lisa x

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s