Fotodagboek #5

Het is weer tijd voor een fotodagboek! De vorige twee weken heb ik school gehad, waardoor ik niet zoveel foto’s heb. In de weekends doe ik natuurlijk leukere activiteiten dan in de klas zitten en daar neem ik dus ook graag foto’s van! Kijk vooral verder als je de foto’s wilt zien!

20150301_132650

Zondag, twee weken geleden, kwam mijn opa op bezoek en hij had een laat nieuwjaarscadeau mee! Helemaal niet erg, want het is deze parfum van Marc Jacobs! Ik vind de flesjes zo mooi door de bloemen, dus ik ben hier héél blij mee! Ook de geur is niet mis! Perfect voor een feestje!

20150302_175118

Ook kreeg ik dit zakje met chocolade-eitjes, die ondertussen bijna leeg is :).

20150306_173627

Die week heb ik deze card reader aangeschaft zodat ik sneller en makkelijker foto’s van de camera op mijn laptop kan plaatsen! Heb het nog niet gebruikt, dus ik ben nog benieuwd!

20150307_175335

Haha, dit is nu al de vierde foto van iets dat ik heb gekregen! (sorrynotsorry!) Mijn oude bureaustoel was ik zo beu, want hij kraakte bij de minste beweging en dat begon me tijdens het leren te storen. Uiteindelijk heb ik deze bureaustoel van de Ikea gekozen in het grijs en hij is zo stil als iets dat geen geluid maakt! Zalig! :D

20150308_173901

Vorige week zondag zijn we naar een babyborrel geweest. Toen we naar huis gingen konden we tussen zoveel leuke dingen kiezen en ik ben voor dit schattige doosje gegaan met een plastic hertje! In het doosje zitten chokotoffs!

20150314_133001

Gisteren hadden we bompadag op de scouts en moesten we ons verkleden als bomma of bompa! Ik nam deze oude handtas mee, wat best beschamend was op de fiets richting de scouts, haha!

20150314_185829

Mijn zus had deze dominoroute (of hoe ze het noemen) gemaakt in de namiddag en ’s avonds liet ze de show zien! Heel leuk om te zien!

Dat waren al mijn foto’s! De komende week heb ik nog les en de week daarop beginnen de examens! Ik heb niet van alle vakken een examen, dus ik heb geen enkele dag wanneer ik van twee vakken een examen moet afleggen, jeej! Hebben jullie ook examens binnenkort? Vandaag ga ik nog naar de winkel voor het vormsel van mijn zus en ga ik nog wat werken voor school. Nog een fijne zondag allemaal!

Wat hebben jullie de voorbije weken gedaan of gekregen? :D

Liefs, Lisa x

Advertenties

5 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s