Lentekriebels!

Hallo! Officieel begint de lente volgende week, maar de zon kon niet langer wachten en verwarmt onze koude handen en oren met de eerste zonnestralen. Bloemen gaan zich niet meer verbergen in de aarde en vogels komen terug van weggeweest, de lente is begonnen… Vandaag dus een collage met allemaal lentefoto’s, net zoals mijn collages van de herfst en de winter, die je ook terugvindt op mijn blog! Op weheartit.com ben ik op zoek gegaan naar foto’s die toepasselijk zijn voor de lente. De leukste heb ik samengevoegd in een collage, je ziet ENORM VEEL bloemen, want ik hou heel veel van bloemen, hihi. De Eiffeltoren zit er ook ergens tussen, want deze lente ga ik naar Parijs! Veel vrolijke kleurtjes en veel bloemetjes!∗

PicMonkey Collage

Veel plezier met de eerste zonnestralen!

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s