My favorite songs!

Ken je dat gevoel dat je muziek opzet en vrolijk begint te dansen, te knikken met je hoofd of een MEGAgrote glimlach krijgt? Ik ken dat gevoel heel goed! Op bepaalde momenten heb ik een ‘favorite song’ dat ik dan tiental keren achter elkaar afspeel om het uiteindelijk vanbuiten te kennen en er een ‘dansje’ op te hebben. Als ik het liedje dan een volgende keer hoor, dan weet je al wat er gebeurt denk ik! ;) In deze post deel ik mijn favoriete liedjes van dit moment. Je zal vooral vrolijke liedjes horen! 

◊Ik weet niet goed hoe ik een youtube-filmpje moet installeren, dus zal ik het laten bij een link, sorry! Om te beginnen is er Taylor Swift, vroeger was ik niet echt fan van haar muziek, maar tegenwoordig worden haar liedjes steeds beter! Shake It Off is mijn favoriet! Nooit zal ik bij dit liedje stilzitten! Ook de videoclip vind ik geweldig! Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=nfWlot6h_JM

giphy

◊Vervolgens de soundtrack van Fifty Shades Of Grey, een liefdesliedje met een refrein dat ik héél graag meezing. (hoewel ik niet kan zingen, oeps). Love Me Like You Do van Ellie Goulding staat op de vierde plaats in de top 40-hitlist van radiozender Q-Music, bij mij momenteel op de eerste plaats! Ik vind Ellie Goulding een topzangeres, er zit iets in haar stem waardoor je haar ook meteen herkend op de radio. Veel liefde voor haar! Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=AJtDXIazrMo

◊Emma Bale, een meisje van ongeveer mijn leeftijd, maar met een prachtige stem. Met deze stem en het liedje All I Want ontroerd ze vele mensen! Het liedje heeft pianomuziek op de achtergrond, dat het liedje nog mooier maakt! Dit is een minder vrolijk lied, maar wel een enorm mooi! Zeker het luisteren waard! Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=be5edZX_N6M

◊De nieuwe ster in Hollywood, Meghan Trainor, is doorgebroken met haar hit All About That Bass. Een liedje waar ik ook enorm fan van ben! Maar in dit artikel gaat het over haar liedje Lips Are Movin. Het heeft zo’n meeslepend ritme én refrein! Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=qDc_5zpBj7s

meghan-trainor-lips-are-movin

◊Een mannenstem deze keer! Andreas Moe met Ocean, een lied waar ik rustig van word, ook al is het niet een heel rustig nummer. Vooral in de auto luister ik het graag, dan kijk het door het raam en vind ik rust in mijn druk hoofd. Zeker aan te raden, dit nummer! Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=tKuyZ6gSqkE

Uptown Funk mag zéker niet ontbreken! Er valt niet veel over te zeggen, buiten dat het een zalig nummer is! Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=OPf0YbXqDm0

Dit waren zes van mijn favoriete nummers! Vind jij ze zelf ook leuk of wat luister jij graag? Laat het weten! Ik ga nu rustig verder luisteren! Fijne avond nog!

Wat zijn jouw favoriete liedjes en wat doe jij als je een van die hoort?

Liefs, Lisa x

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s