My favourite bloggers!

Hallo! Zoals sommigen van jullie lees ik graag andere blogs. Ik volg er een heel aantal via Bloglovin’, wat heel gemakkelijk is. Zo ontvang ik iedere dag een mail met de nieuwe artikelen van de blogs die ik volg. Lifestyle- artikelen of -blogs lees ik het liefst, ook DIY’s en mode updates vind ik leuk! Ik stel jullie een aantal van mijn favoriete bloggers voor!

♥ Te beginnen met de fantastische Jennie, een 21-jarige uit Rotterdam, die haar blog bestempelt als lifeblog. Ze schrijft op haar lifeblog over hoelahoepen, chocoladefondues en haar prachtige outfits. Iedere zondag lees ik met veel plezier haar wekelijkse artikel ‘my week in pictures’ en ook haar updates over sporten lees ik graag, want die geven me inspiratie om te kunnen sporten op een leuke manier. Zie hier een post over haar sportkalender en haar fantastisch mooie schoenen.

10903575_901057319913192_121699826_n

♥ Dan is er de gezellige Diana, wonende in Amsterdam en 20 jaar oud. Met haar liefde voor Engeland is er meestal dat Engelse tintje in haar foto’s, video’s en outfits te bespeuren. Iedere vrijdag komt er weer een leuk filmpje online, net als vorige vrijdag. Ze maakt met 1 trui 5 verschillende outfits, wat mij heeft geïnspireerd om een basic truitje te kopen om ook daar verschillende outfits mee te kunnen maken. Haar twee artikels over haar reis in Groot-Brittannië zijn ook heel leuk om te bekijken, die foto’s!

♥ Vervolgens is er de 23-jarige Femke, die op haar blog vaak heel leuke lijstjes plaatst. Iedere week is er een ‘things that made my week’ en af en toe een enorm leuke DIY. Ze heeft een heel vrolijke blog die ik heel graag lees.

CkrfjycR

♥ Ook de zingende Teske plaatst iedere week een ‘my life in pictures’, die ik heel graag bekijk. Ze heeft haar eigen prachtige liedje Rewritten en een liefde voor oude zooi. Haar beslissing voor dierproefvrije cosmetica vind ik heel bijzonder en haar video’s zijn bijna altijd met de nodige humor.

Hopelijk vinden jullie deze bloggers net zo leuk als mij!

Wie zijn jullie favoriete bloggers?

Liefs, Lisa x

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s