Mijn blokjes avontuur!

Eindelijk ben ik van mijn blokjes af! Joepieee! Gisteren heb ik afscheid kunnen nemen van die vervelende ijzeren blokjes op mijn tanden en ik ben heel blij met het resultaat! Bijna anderhalf jaar heb ik ze gehad, wat niet zo lang is vergeleken met een aantal vriendinnen (sommigen hebben ze al 3 jaar…). In dit artikeltje wil ik wat voor, tijdens en na foto’s achter elkaar zetten en wat meer uitleg geven. Als je mijn blokjes avontuur wilt weten, lees/kijk dan vooral verder!

De foto rechts op mijn site, is een foto van voor ik mijn blokjes had. Ik moet die dringend veranderen! Eind augustus 2013 kwam er een ijzerwinkel in mijn mond terecht. Ook bij mijn jongere zus, we hebben als echte zussen op dezelfde dag onze blokjes gekregen en dezelfde dag eraf! Op een vrijdagochtend kregen we dus onze blokjes en die middag zijn mijn twee zussen, mijn papa en ik op fietsweekend vertrokken, helaas kon mijn mama niet mee door haar werk. Twee dagen hebben we gefietst, van onze opa naar de ene tante en dan naar de andere tante, door het mooie West-Vlaanderen. Dat weekend heb ik geleefd op brood, soep en pijnstillers. Hier heb ik een foto van de eerste dag dat ik mijn blokjes had:

Snapshot_20130816_1

 

Eén keer per maand een bezoekje aan de orthodont. Bijna altijd koos ik voor roze elastiekjes, soms paars of blauw. Ik had vaak last van mijn blokjes nadat de draad was aangespannen en de binnenkant van mijn wang lag vaak open. Gisteren was het de dag dat ik afscheid heb genomen van de ijzerwinkel. Ik heb nu een draadje aan de achterkant van mijn tanden en volgende week krijg ik nog een doorzichtig nachtbeugeltje voor mijn bovenste tanden. De eerste maand zal ik die de hele tijd moeten dragen, maar dan alleen ’s nachts natuurlijk! Hier is een foto van het eindresultaat!

1421241673284

 

Ik ben echt blij dat ik van die blokjes af ben, want het was na een tijd ook niet zo proper meer. Ik ga vanaf nu altijd met mijn tanden bloot lachen! Hebben jullie ook blokjes (gehad)?

Liefs, Lisa x

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s