Terugblik

Hey iedereen! Het jaar 2015 is volop begonnen! Ik wil dit jaar heel hard mijn best doen voor mijn blog, want het is zo fijn om te doen. Vorig jaar, 2014, ben ik met mijn blog begonnen en zijn er cijfers beginnen stijgen, heel lichtjes. Deze week kreeg ik een mail van WordPress.com met een jaarrapport over mijn jaar in bloggen. Heel leuk om te bekijken. In dit artikel maak ik er een samenvatting van en dan kunnen we 2014 mooi afsluiten en werken aan een nieuw jaar.

5371beginbestandblog

Meest bekeken berichten

1) DIY time! staat op de top, een artikel met allemaal ideetjes om te doe-het-zelf-en. Ik heb jammer genoeg nog niets kunnen proberen ervan, hopelijk vind ik er tijd voor begin dit jaar!

2) Op de tweede plaats staat Hallo, mijn allereerste bericht. Dat is fijn!

3) Een artikel over mijn aankopen, New things heeft ook goed gescoord! Daar heb ik ook de meeste reacties op. Ik vind reacties altijd heel leuk!

4) Nu komt het artikel Making my own jewels. Eigenlijk had ik die op de eerste plaats verwacht, maar blijkbaar niet. Dat artikel heeft het heel goed gedaan en ik ben er nog steeds trots op! Nog eens bedankt voor de lieve reacties daarop!

5) Op de vijfde plaats staat Strawberries and bubblegum on a thursday. Toen ging alle eer naar mijn bodylotion :)

Landen

Nu zou je België en Nederland verwachten, omdat ik in het Nederlands schrijf. Maar toch heb ik bezoekers gehad uit andere landen. Dit zijn ze: VS, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk. Van Oostenrijk weet ik het, want deze week ben ik in Oostenrijk gaan skiën en daar heb ik even gecontroleerd of mijn artikel online was gekomen. Maar die andere landen? Misschien door iets heel simpel, maar ik vind het wel grappig en speciaal.

IMG_5580

Tot slot

In 2014 is mijn blog 460 keer bekeken, wat ik een mooi begin vind. Er staan 92 afbeeldingen online. En de drukste dag van heel het jaar was 30 december, vorige week nog maar. Voor mezelf ben ik goed van start gegaan om dit jaar verder te kunnen groeien. Ik zie jullie allemaal graag weer terug. Iedere donderdag en zondag komt er een artikel online, meer uitleg vind je terug in het artikel Mededeling. Heb je misschien nog leuke tips, laat het me weten! Ik werk alvast aan een blog die alleen maar beter zal worden!

Bedankt dat jij er in 2014 ook was!

Liefs, Lisa x

 

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s