Happy new year!

Gelukkig nieuwjaar! Veel vuurwerk gezien vannacht? Hopelijk wel! Vandaag beginnen we aan een splinternieuw jaar en we gaan er iets moois van maken! Dit is mijn eerste artikel voor 2015 en ik ga terugblikken naar 2014 en mijn voornemens voor 2015 overlopen.

2014

Het was een heel leuk jaar, 2014! Deze blog is ontstaan, ik heb enorm veel leuke dingen kunnen doen met vriendinnen, ik heb een fantastische reis gehad, een onvergetelijk scoutskamp… Ik zou kunnen verder gaan, maar dan zijn we nog lang bezig :). Misschien wil je wel weten wat ik het leukste vond? Geen idee, het is zo moeilijk om te besluiten wat het tofste was! Ik ben iedereen die er is geweest voor mij in moeilijke tijden heel dankbaar, maar ook voor al die fantastische momenten! Ook jullie wil ik bedanken, want zonder lezers is een blog niet heel veel. Misschien wel, als je een privéblog hebt ;).

IMG_3101

2015

Sommigen hebben al weken nagedacht over hun voornemens voor 2015, al plannen gemaakt en anderen verzinnen snel ter plekke ;). Ik heb er nog niet echt over nagedacht, maar ik weet het wel ongeveer. Ik wil proberen meer te genieten van het nu en niet te veel bezig zijn met wat er gaat komen. Dan ben je misschien wat bewuster van het leven. Ik wil meer gaan experimenteren met mijn blog en proberen er meer tijd voor te maken. Dat laatste is echter moeilijker door school natuurlijk, maar in 2015 zal ik mijn best doen! Zelfs meer dan best! Wat ik in 2015 zeker wil proberen, zijn analoge fototoestellen. Tegenwoordig bestaan er verschillende soorten en omdat ik analoge foto’s prachtig vind, spreekt het mij wel aan! Ik kijk alvast uit naar de reis naar Parijs (dat rijmt, yes) met school, super leuk! En ik word 16 dit jaar: sweet sixteen! Ik wens jullie alvast veel vreugde en plezier in 2015!

Wat zijn jullie voornemens of plannen?

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s