Merry Christmas!

Hallo iedereen! Vandaag is het Kerst! Een dag met familie, lekker eten en vooral veel eten, veel cadeautjes, veel vreugde en lachende mensen. Interessante gesprekken met neven en nichten of al je energie verzamelen voor je klein nichtje. En eindelijk kom je te weten wat er nu al die tijd al onder de kerstboom lag, jeej! Uiteindelijk, laat in de avond, hoop je dat er nog plaats is in je overvolle buik, want die heerlijke kerststaart moet nog komen!

Ik vind het leukste aan Kerstmis dat ik mijn familie terug kan zien, want mijn familie woont best ver. Iedereen is weer een beetje groter, opa is weer een beetje gekrompen, je tante heeft opnieuw hoge hakken aan… Als iedereen zijn cadeautje(s) heeft dan zijn ze er helemaal door gefascineerd en probeer je wat interesse te tonen in het cadeautje van je neef :) Aan tafel moedig je je klein nichtje of neefje aan om de zogenaamde vieze soep op te eten… En altijd weer blijf je die dingen met een lach onthouden.

large (9)

Je klaar maken voor het (familie)feest is ook altijd leuk. Eerst onder de douche springen of een uur in bad liggen. Even later je prachtige outfit aantrekken, wat feestelijke make-up opdoen en mooie sieraden uitzoeken. En tot slot een prachtig kapsel (waar je mama je stiekem mee helpt)!

Ik wens jullie allemaal een zalig kerstfeest, geniet ervan en wees de ster van de dag!

Liefs, Lisa x

 

Advertenties

2 comments

  1. Lisa, wat heerlijk om die Kerstavond te herkennen … de nichtjes die je energie opslorpen komen van mij, alsook een cadeautje onder de kerstboom. Wat heerlijk hoe je het omschrijft … ik ben fan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s