Feestige kapsels

Het is dè tijd van het jaar! Kerstmis! Veel feestjes met familie en vrienden, ook bij oudejaarsavond. En het moeilijkste is dan meestal je look. Vele winkels voorzien speciaal voor ons een feestelijke collectie met jurken en rokjes en make-up. Maar je kapsel kan je niet kopen, tenzij je naar de kapper gaat… Daarom heb ik weheartit weer eens gebruikt om inspiratie uit te halen, voor mezelf en voor jullie!

PicMonkey Collage hair

Met vlechtjes kan je heel veel kanten op! Je hebt dan ook veel verschillende soorten vlechten, ik ben fan van de visgraatvlecht en de watervalvlecht! Haal je creativiteit naar boven en speel met vlechtjes! De foto links onder vind ik leuk voor de feestdagen, gewoon een waterval vlecht en dan je haren krullen. Wat ook leuk is, is twee kleine lokjes haar vooraan je haar te vlechten en die dan mee in een paardenstaart, dan heb je net een kroontje!

PicMonkey Collage hairr

De foto links onder ga ik eens proberen, die lijkt me echt leuk! En die rechts boven zou ik doen met een kleiner strikje, vooral omdat ik geen grote strik heb :D, maar ook omdat ik zo’n grote niet zo heel mooi vind… Veel vlechtjes op de foto’s, maar je haar een beetje touperen hier en een beetje strak daar… ja, dat komt allemaal wel in orde! Veel plezier tijdens de feestdagen!

Welk kapsel vind jij leuk?

Liefs, Lisa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s