Movienights

Hey! Nog heel even en het is officieel vakantie! En wat doen de meesten dan? Samen met vriendinnen een film kijken! Of gezellig naar de cinema. Maar welke film zou je nu kijken? Ik heb de afgelopen tijd een aantal films gezien en wil graag mijn mening erover geven. Misschien heb je ze al gezien, misschien niet. 

The Fault In Our Stars

Film Review The Fault In Our Stars

Om te beginnen en film die de meeste van jullie al hebben gezien, gok ik. Vorige week heb ik hem gekeken, een week nadat ik het boek uitgelezen had. Er waren natuurlijk veel dingen weggelaten in de film, maar ook een aantal scènes die werden aangepast. Ik vind de film echt goed, een heel mooi verhaal en fantastische acteurs. Een aantal vriendinnen waarschuwden mij voor traantjes, ja hoor, veel traantjes! Maar het is een echte aanrader, ook het boek! 

If I stay

if22f-5-web (1)

Bij deze film zijn er echter nog veel meer tranen tevoorschijn gekomen! Het is een fantastische film, die ik graag nog eens wil bekijken. Ook weer een mooi verhaal, goede acteurs en de film is goed in elkaar gestoken! Van deze film heb ik het boek onlangs gekregen en ik ga hem deze vakantie lezen, ik ben benieuwd! Muziek is in deze film ook een belangrijke rol en dat vind ik ook heel leuk!

Mockingjay part 1

mockingjay-image2

Deze film is inderdaad een overgangsfilm, maar een goede overgangsfilm! Hij is heel anders dan de vorige twee films en was voor mij geslaagd. Jeniffer Lawrence speelt haar rol heel goed en Gale slaagt met zijn looks, haha. De boeken van de reeks heb ik nooit gelezen dus ik weet niet hoe het zal eindigen, spannend!

Zo, dit waren drie films die ik onlangs heb gezien! Heb jij ze al gezien? Ik raad ze alle drie aan! Ik wens jullie een heel fijne vakantie met misschien leuke filmavonden.

Welke film heb jij onlangs gezien?

Liefs, Lisa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s