Trotseer de koude!

Er staan koude dagen met kerstmarkten of lange avonden voor de deur! De meeste onder ons blijven lekker binnen en sommigen zijn altijd buiten te vinden. Voor iedereen heb ik wat tips verzameld voor tijdens die koude dagen!

Buiten 

Om te beginnen wat tips voor avonturen in de buitenlucht, zoals skiën of wandelen!

1. Je lichaam moet je goed beschermen tegen de koude. We beginnen bij de lippen, hieronder zie je 3 verschillende beschermers. De linkse maakt je lippen nogal wit, ik gebruik deze op de skipiste. De tweede is de meest normale, ik denk niet dat daar meer uitleg voor nodig is ;) De rechtse geeft een lichte kleur af, rood in dit geval, maar hij beschermt ook. Ben je hiernaar op zoek? Passeer eens lang het Kruidvat!

IMG_6261

2. Ook je handen moet je beschermen tegen uitdroging. Op de foto zie je handcrème en een zeep van Dove, beide te vinden in het Kruidvat. Er bestaan natuurlijk enorm veel zeepjes en handcrèmes, maar als je echt een zoekt met de beste bescherming dan kom je op eentje uit dat duurder is dan de rest. Maar het belangrijkste is dat onze handjes zacht blijven!

IMG_6283

3. Om de koude te trotseren, moeten we ons warm aandoen! Dikke truien is de boodschap of werk in laagjes ;) Of een grote sjaal, een warme jas, een dikke muts… Kom maar op met die kerstmarkten!

IMG_6310

Binnen

Ideetjes voor de huismussen onder ons!

1. De hele dag in je onesie rondlopen, inclusief warme sokken! Dat is toch zalig?

IMG_6299

2. Terwijl je in je onesie zit, lees je wat boeken of kijk je kerstfilms… Wat lezen of kijken jullie graag?

IMG_6315

3. Of als je niet graag leest, kan je nog altijd van een gezichtsmaskertje genieten. Er is genoeg keuze aan maskertjes! En bovendien ziet je huid er weer een stuk beter uit of nog altijd zo fantastisch!

IMG_6289

Dit waren wat ideetjes, tips,… hoe je het ook wilt noemen, het is een beetje random :). Nog heel even en dan is het winter, maar ik zeg het alvast: geniet van de winterdagen iedereen! Ik ga deze winter skiën, dus dan zal ik vooral buiten zijn, maar anders zal je me gezellig in huis bij de kerstboom vinden.

Wat doen jullie tijdens de winterdagen?

Liefs, Lisa x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s