Winterwonder

Hey, leuk dat je er weer bent! Herinner je je nog het artikel ‘Herfstkoude’? Daarin liet ik een collage zien met allemaal leuke herfstplaatjes, maar ondertussen komen alle kerstkriebels en sneeuwgedachtes naar boven en is het tijd voor een nieuw collage! De foto’s komen van weheartit.com, een echte aanrader als je leuke plaatjes zoekt! Geniet van alle sneeuw!

wintercollage

Bij het zoeken van deze foto’s hoopte ik stiekem dat het plots zou beginnen sneeuwen, want al die plaatjes deden mij eraan herinneren dat sneeuw zo mooi is! Och, laten we nu genieten van alle regenbuien ;)

Hopen jullie ook op een witte kerst?

Liefs, Lisa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s