Blue and gold

Ik heb 3 nieuwe kettingen kunnen toevoegen aan mijn collectie! Ik heb ze in Frankrijk gekocht, in een vorig artikel kon je zien dat ik daar naar een stadje was geweest en in dat stadje heb ik ze gekocht. Ze zijn het helemaal waard om met jullie te delen en dat doe ik vandaag!

PicMonkey Collage89

De kettingen waren te koop als een setje bij de Mango voor 14,99 euro.

PicMonkey Collage78

Iedere ketting heeft een verschillende lengte dus ik denk dat je ze allemaal samen kan dragen, maar dat heb ik nog niet geprobeerd. De kortste is die met de blauwe kraaltjes, de volgende is het gouden buisje en de langste is de blauwe (euhm) tand.

PicMonkey Collage47

Welke vind jij de leukste?

Liefs, Lisa x

P.S.: Sorry voor de donkere foto’s, toen ik deze foto’s trok was het al lang avond.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s