Mededeling :)

Goedenavond iedereen!

Ik ben al een tijdje bezig met mijn blog en wil er een klein beetje verandering in brengen. Meestal plaats ik mijn artikels op een random dag in de week. Ik wil graag een paar dagen in een week vastleggen wanneer er een artikel online komt. Veel artikels post ik niet in één week, dus ik ga het beperken tot twee dagen in de week. En dat wordt donderdag en zondag! Het kan goed zijn dat ik door schoolwerk en andere hobby’s niets heb klaarstaan voor een donderdag, maar zondag moet wel altijd lukken.

IMG_6201

Hopelijk kan ik zo wat regelmaat brengen in mijn blog en krijgen jullie wat meer te lezen van mij! Voor de superslimme onder jullie: mijn vorige artikel (Franse foto’s) was zondag en dit artikeltje donderdag (wel laat in de avond, oeps)! :) Laat in een comment achter wat je ervan vindt, nog veel leesplezier en tot zondag!

Liefs, Lisa x

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s