Franse foto’s

Hey allemaal!

Het lijkt voor mij al een eeuwigheid geleden, maar in de herfstvakantie ben ik een aantal dagen naar Frankrijk geweest. Ik schrijf er laat een post over, sorry! Maar beter laat dan nooit ;) Ik ben dus naar Frankrijk gegaan, om precies te zijn Noord-Frankrijk. We zijn een enorm leuk stadje gaan bezoeken en door de duinen gewandeld. En daar heb ik heel leuke foto’s van die ik graag met jullie wil delen! Dus doe even alsof je op vakantie bent, denk aan veel wind :) en geniet van de leuke foto’s!

PicMonkey Collage6

4

PicMonkey Collage23

Ben jij al eens in Frankrijk geweest?

Liefs, Lisa x

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s