I was the birthdaygirl!

Ik was woensdag 12 november jarig! 15 jaar ben ik nu en ik heb het goed gevierd! Mijn vriendinnen en ik hebben de hele middag spelletjes gespeeld met cake, taart, brownies… Hiervoor had ik in de Hema heel leuke servetten, bordjes en bekertjes gekocht! We hebben heel veel plezier gehad! Ik heb ook heel toffe cadeautjes gehad, zoals een tangle teezer en een onesie! Het zijn topvriendinnen! Voor jullie heb ik nog wat foto’s van die middag, enjoy!

IMG_6172

 

IMG_6150

IMG_6148

 

IMG_6147

 

IMG_6130

 

Hier krijg je honger van eh? ;)

Willen jullie een post met al de lieve cadeautjes?

Liefs,

Lisa x

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s