Red earrings!

Het is ondertussen wel al duidelijk dat ik zelf juweeltjes maak. Deze keer heb ik foto’s gemaakt tijdens het maken van een nieuw paar oorbellen! Ik heb de knoopjes gebruikt die je in een eerder artikel al hebt kunnen zien. Het is heel simpel, kijk maar mee!

juwelen

Je hebt dus knoopjes nodig, dat kunnen oude knopen zijn of zoals deze van de Action of een andere winkel. Ook stekertjes, stopjes en lijm heb je nodig, deze komen van Hoblit.nl. Ik heb de donkerste kleur van knoopjes genomen, de rode en van gemiddelde grootte.

juwelen2

Om te beginnen doe je een druppeltje lijm, niet te veel, op het platte vlak van het stekertje en plaats je het op de achterkant van je knoopje. Probeer dit zo dicht mogelijk bij de gaatjes te doen, maar niet op de gaatjes! Vervolgens herhaal je deze stap bij het andere knoopje. Laat ze nu heel goed drogen!

juwelen3

Als ze droog zijn, steek je er nog een stopje op en ze zijn klaar! Zo kun je heel gemakkelijk, snel en goedkoop oorbellen maken! Laat een reactie achter als je meer van deze artikeltjes wilt!

Maak jij ook zelf juwelen? Laat iets weten!

Liefs,

Lisa x

P.S.: Je kan me volgen op twitter en bloglovin’!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s